„Minuntul” voal

Inainte de a va povesti despre sedinta foto la care am participat pentru Daphne Exquisite Bridal Headpieces, o sa profit putin sa ma „revolt” pe „traditionalul” voal. Miresicilor mare grija la alegerea voalului! Va poate dezavantaja enorm in fotografii! Acesta fiind motivul pentru care prefer sa-l „uitati” acasa la sedinta after wedding

 

Daphne Exquisite Bridal Headpieces

Astea fiind spuse, m-am bucurat cand am primit invitatia sa fotografiez colectia Daphne Exquisite Bridal Headpieces 2017 din doua motive.

 

In primul rand, ca fotograf de nunta, sper ca tot mai multe miresici sa aleaga un astfel de accesoriu in locul unui voal care le-ar „ascunde” prea mult in poze. Imi faceti treaba mai usoara, fotografiile ies mai bine… ce sa mai ‘Win-Win’ vorba americanului. Anul acesta deja am avut ocazia sa particip la evenimente unde s-a optat pentru asa ceva. Nu-i nevoie sa mai spun ca rezultatul a fost foarte fain. Felicitari pentru idee Mihaela! Spor la transformat asta intr-un trend!

 

Celalalt motiv a fost echipa pe care Mihaela si Eli au strans-o. In genul asta de fotografie reusita nu e a fotografului ci a intregii echipe. Rochiile Mariei Amelian au fost absolut fantastice iar fetele au stiut sa le puna in valoare. Mult mai usor sa lucrezi cand hainele te inspira, cand modelele sunt expresive si machiajul este flawless.

 

Pentru fotografii s-a dorit un look „light”, pastelat pe care cred ca l-am „prins” perfect. Astfel nu cred ca puteam gasi o locatie mai buna ca la „I love Cakes”. Tapetul a fost din „filmul” nostru, geamurile mari si peretii albi mi-au permis sa folosesc strict lumina naturala. Si nici prajiturile n-au fost de lepadat :D. Multumim frumos, mai venim!

 

Una peste alta concluzia e simpla: da fuga la MrsDaphne si rezerva-ti accesoriul.

 

Photography: Dragos Stoenica
Accesorii: Daphne Exquisite Bridal Headpieces
Model: Iulia Stroe, Madalina Putere
Styling: Eli Adam
Dress: Maria Amelian
 Makeup: Emilia Vanturisi
Locatie: I Love Cakes