Desi sunt fotograf de nunta, am inceput cu fotografia de moda, studio. Influenta care cred ca-si pune amprenta si pe stilul abordat de mine la evenimente. Odata cu venirea iernii, sezonul de nunti se incheie, pozele se predau, albumele se livreaza, lucru care-mi da ocazia sa sterg praful de pe bliturile de studio. La sfarsitul lui decembrie am fotografiat Calendarul Royal Models 2019, aceasta fiind a 2-a editie la care am lucrat, dupa cea din 2018. Desi din afara treaba, probabil, pare „roz”, in realitate a fost vorba de 2 zile de fotografiat a peste 8 ore pe zi. Epuizant dar si frumos.

Ca de obicei Eli a adus niste haine de-mi venea sa le iau acasa. Face ea ce face si de fiecare data vine cu ceva de te lasa cu gura cascata. Treaba-i mult mai simpla cand te inspira hainele de le pozezi.

Machiajul si parul au fost si ele la inaltime, salvandu-ma de prea mult timp pierdut la retusat. Lucru binevenit avand in vedere deadlineurile „generoase” :D

Anul asta shootingul a avut loc in doua locatii. In prima zi la Hotel Helin Central. Primire frumoasa, oameni de treaba. Ce sa mai… toate bune si frumoase.
A doua zi, in schimb, am ajuns la Gorilla Gym. Adica sala la care (incerc) sa merg si eu. Nu-i nevoie sa spun ca, acum, toti prietenii cred ca merg acolo doar sa fac poze. Prieteni adevarati, e clar. Desi, daca stau sa ma gandesc, la cat de grele sunt gentile cu blituri si stative as putea spune c-am pus-o de un workout mai hardcore decat alea de obicei.
Dar destule „vorbe”, hai cu pozele! – Calendarul Royal Models 2019

Photography: Dragos Stoenica
Model: Camelia Epure, Florin Mosiu, Leonard Floricel, Luiza Spridonescu, Roxana Constantinescu, Teona Amza, Verona Witt,
Styling: Eli Adam
Haine: Mr. Roman, No by Miss No
Makeup: Lorena Vilcu Cioboata
Hair: Salon GRAFFITI by Sorin Popescu
Locatie: Gorilla Gym, Hotel Helin Central