Ce stil abordezi?

Aș spune că fotografia de nuntă este printre cele mai solicitante ramuri ale fotografiei, necesitând o îmbinare de stiluri. Îmi place să intervin cât mai puțin în cursul evenimentelor preferând să surprind povestea voastră, însă, datorită backgroundului de fotograf de studio puteți fi siguri că ședința foto va ieși spectaculos.

Câte fotografii vom primi? Le editezi pe toate?

Nu există un număr maxim de fotografii dar nici unul minim. Totul depinde de evenimentul vostru, însă, puteți fi siguri că voi acoperi toate momentele. Ca medie, la o nuntă, predau în jur de 1000 de fotografii, evident, toate prelucrate.

În cât timp sunt gata fotografiile?

Fotografiile le veți primi după o lună, însă până acum am livrat mereu mai devreme.

Ce oferte ai?

Luați legatura cu mine folosind una din metodele de pe pagina de Contact și veți primi o ofertă în maxim 48h.

Faci și ședințe înainte sau după nuntă?

Desigur, ședințele de logodnă sunt ocazia perfectă să ne cunoaștem și ca voi să vă obișnuiți cu aparatul foto în timp ce ședințele trash the dress / love the dress sunt ocazia perfectă să facem o ședință relaxată, într-o locație în care nu am avea cum să ajungem în ziua nunții.

Oferi și albume foto?

Bineînțeles. Consider că o fotografie se „consumă” cel mai bine tipărite și că un album este amintirea perfectă.

Oferi și servicii video?

Ofer doar servicii foto, însă, vă pot recomanda colegi cu care am mai colaboat.

Ne place, cum rezervăm data?

Pentru a fi siguri că voi fi liber în data pe care v-o doriți ar fi indicat să vă rezervați data cât mai devreme. Rezervarea se face după semnarea unui contract și plata unui avans.