-->

Albume handmade

Fotografiile privite pe hârtie au mereu ceva special. Iar albumele mele le pun cel mai bine în valoare. Lucrate manual, cu mare atenție, coperțile de piele, și hârtia de calitate le fac amintirea perfectă de care vă veți bucura la fel de mult și peste 10 ani.

Ședințe de logodnă

Ședințele de logodnă sunt fun! Sunt, de asemenea, modalitatea ideală de a ne cunoaște și de a vă obișnui să stați în fața aparatului. Totul este foarte relaxat. O puteți privi ca pe o simplă plimbare în urma căreia vă veți alege cu niște poze grozave!

Photo Booth

Dacă preferați varianta “automată” sau aveți invitați camera-shy o cabină foto este soluția perfectă. Accesoriile trăznite care vin “la pachet” vor da naștere, mai mult ca sigur, unor amintiri amuzante.

Al doilea fotograf

Un fotograf în plus înseamnă încă o “pereche de ochi” care să vă surprindă acele momente unice. Opțiunea asta poate fi o idee bună dacă nunta este mare sau dacă mirii se pregătesc în același timp în locații diferite.

Photo Corner

Această opțiune este perfectă pentru cuplurile care vor să dea invitaților ocazia sa-și poată face poze cum doresc, seara la petrecere. “Setup-ul” constă într-un bliț de studio, un softbox și o cameră foto. Ocazia perfectă să oferiți invitaților ceva să le amintească de ziua voastră cea mare.

Galerie Online

Dacă doriți să dați prietenilor ocazia să va vadă fotografiile fară să fie nevoie să duplicați dvd-uri, această opțiune este perfectă pentru voi. Veți primi o galerie online cu link personalizat, protejată de parolă, cu toate fotografiile de la eveniment pe care toți apropiații le pot savura fară sa mai astepte.